Πριν το Γάμο

Έχουμε αρκετές προτάσεις που διαφοροποιούνται από τα συνηθισμένα για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των καλεσμένων σας να μοιραστούν τις ευχές τους μαζί σας.Τόσο για κάτι διαφορετικό από τα κλασικά βιβλία ευχών όπως ένα Art Book συνδυασμένο με μια Pre-Wedding φωτογράφιση για την δημιουργία ενός εντελώς διαφορετικού Book για αυτό το σκοπό και όχι μόνο..... ελάτε να σας κάνουμε μια επίδειξη για την παραγωγή ενός εντελώς πρωτότυπου Trailer για την είσοδό σας στην αίθουσα της δεξίωσης.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

Στο Studio μας θα βρείτε  μια πλούσια συλλογή με περισσότερα απο 3.500  σχέδια προσκλητηρίων  Γάμου και Βάπτισης. Διαθέτουμε έτοιμα προσχέδια κειμένων για γρήγορη και αξιόπιστη επιλογή και σας εξυπηρετούμε ταχύτατα στην  εκτύπωσή τους σε θερμοτυπία - χρυσοτυπία - ασημοτυπία - γκοφρέ - ανάγλυφο,καθώς και ψηφιακή εκτύπωση σε όλους τους χρωματισμούς.

επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στο Athanasas photography & Cinematic Videography παρέχονται υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογραφίας και καταγραφής  βίντεο, γάμων, βαπτίσεων, διαφήμισης, δεξιώσεων και ειδικών εκδηλώσεων. Έχοντας στην διαθεσή σας μια μεγάλη ομάδα  απο επαγγελματίες φωτογράφους, οπερατέρ, γραφίστες, μοντέρ και άλλους ειδικούς είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να συλλάβετε την ιδέα και τις στιγμές που θέλετε να κρατήσετε με τον καλύτερο τρόπο . Σε μας μπορείτε να βρείτε λύσεις στις ανάγκες σας και για ατομικές φωτογραφίσεις, πανοραμικές φωτογραφίσεις, φωτογραφίσεις τοπίων, επαγγελματικές φωτογραφίσεις, φωτογραφίσεις πορτραίτων, φωτογραφίσεις εργαστηρίου, φωτογραφίσεις προϊόντων, βιομηχανικές φωτογραφίσεις, επιστημονικές φωτογραφίσεις και πολλών άλλων υπηρεσιών.

 

Φωτογράφιση και βιντεογράφιση Εκδηλώσεων

Επαγγελματικά δημιουργούμε για εσάς αρχεία από της εκδηλώσης σας και ειδικούς εορτασμούς.

Διαφημιστική Φωτογράφιση και βιντεόληψη

Έχουμε στη διάθεση σας φωτογραφικό  στούντιο όπως και ειδική μονάδα επεξεργασίας video για να ικανοποιθούν όλες τις ιδέες σας.

 


 Ψηφιακό άλμπουμ Γάμου

Ψηφιακό άλμπουμ Βάπτισης

Το γραφιστικό μας τμήμα σχεδιάζει το ψηφιακό σας άλμπουμ μέσα από την δική σας αποκλειστικά επιλογή εικόνων, σας το δειγματίζει και μόνο κατόπιν της τελικής έγκρισή σας προχωρά στη διαδικασία κατασκευής, εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας του.

Κατηγορίες άλμπουμ

 

Θάλαμος φωτογράφισης

Μιά όμορφη έκπληξη για να απογειωθεί η διασκέδαση στην δεξιωσή σας και να σκορπίσει άφθονο γέλιο. Η υπηρεσία Photobooth δίνει την δυνατότητα στους καλεσμένους σας να φωτογραφηθούν αλλά και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους μέσω κοινωνικών δικτύων. Διαθέτουμε μεγάλη και συνεχώς ανανεωμένη ποικιλία σε εξεσουάρ για μεταμφιέσεις που θα λατρέψετε σίγουρα.

Επόμενη μέρα

Η φωτογράφιση της επόμενης μέρας είναι μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία για το ζευγάρι, δίνει την δυνατότητα χωρίς το άγχος της ημέρας του γάμου μιας ξεχωριστής φωτογράφισης με άνεση χρόνου και επιλογή τοποθεσίας για ιδιαίτερες και εμπνευσμένες εικόνες.

Σας εγγυόμαστε πως ότι οι ειδικές εκδηλώσεις και οι εορτασμοί σας θα έχουν και άριστη βιντεοσκόπηση.

Χρησιμοποιούμε την τελευταία τεχνολογία, ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα της εργασίας μας στην εκτύπωση της κάθε φωτογραφίας. Έτσι μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι θα πάρετε το καλύτερο φωτογραφικό αρχείο των εορτασμών και των εκδηλώσεών σας.

Έχουμε στη διάθεση σας φωτογραφικό στούντιο για να ικανοποιήσουν όλες τις ιδέες σας.

  • Λαμπερές Φωτογραφίες
  • Καλλιτεχνικές
  • Φωτογράφιση τοπίων και φύσης
  • Φωτογράφιση Ντοκιμαντέρ
  • Δημοσιογραφική φωτογράφιση

Χρησιμοποιούμε την τελευταία τεχνολογία ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα της εργασίας μας στην εκτύπωση της κάθε φωτογραφίας. Έτσι μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι θα πάρετε το καλύτερο φωτογραφικό αρχείο των εορτασμών και των εκδηλώσεων σας.

Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, μη διστάσετε να μας τις στείλετε στη Σελίδα επικοινωνίας μας.

επιστροφή στην αρχική σελίδα

Athanasas Pro Photography & Cine Videography

θα μας βρείτε
στην Καλαμάτα Μεσσηνίας
τηλ. 698 66 68 739

και στη Μεσσήνη Μεσσηνίας
τηλ. 690 600 4747
Tel & Fax: 27220 24552 info@athanasas-photography.net
Υλοποιήθηκε από Webnode